Meny vecka 20 (2024-05-13 — 05-17) RSS JSON

I heart bacon

Måndag

Bricks Eatery
  • Ramen med nudlar, svamp, tofu, krämigt ägg, koriander och kål
  • Fläskpannkaka med lingon, spetskål, morot, timjan och persilja
  • Kycklinglårfile med srirachamajonnäs, ris, böngroddar och picklad sesamgurka
Cafe Bryggan
  • Ostgratinerade champinjoncrepes med örtbakad rotselleri, valnötter, tryffelcreme, & solrosskott
  • Småländskt isterband med persiljestuvad potatis, senap och inlagda rödbetor
Eatery
  • Aloo Gobi, blomkål och kikärtsgryta med basmatiris, rostad mandel och ruccola
  • Pocherad blekafile med gröncurrysås, sesamcrunch, wokad pak choi och morot
  • Köttbullar med potatispure, gräddsky, rårörda lingon och ättiksgurka
Höjdpunkten
  • Kinamat
Ideon Edison
  • Krämig polenta med rostade vårpimörer & bladsallad med korngryn
  • Panerad fisk med senapscreme, picklad blomkål & kokt potatis
  • Fläsksida med nudlar, krispiga grönsaker, sesam & misobuljong
Kantin
  • Kycklinglårfilé – linser – tomatsky – bakad portabello – picklad tomat – örtmajjo
Magnus Kitchen
  • KÖTTBULLAR MED POTATISMOS, GRÄDDSÅS OCH LINGON.
  • Veckans alternativ: PULLED PORK I BRIOCHEBRÖD MED COLESLAW, BBQ-SAUCE, POTATISSALLAD OCH ROSTAD LÖK.
  • Veckans pasta: SPAGETTI MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.
  • Veckans gröna: SPANSK BÖNGRYTA MED AUBERGINE.
Medicon Village
  • Stroganoff med svamp & pannoumi, basmatiris, saltgurka & persilja
  • Kyckling i sötsyrlig dillsås, morötter & färskpotatis
  • Hoisinglacerat gris, jasminris, chilipicklad gurka & groddar
  • Bollar i karry, ris, sallad på äpple & spetskål & persilja

Tisdag

Bricks Eatery
  • “Palak paneer” med ris, krämig ost, gröna linser, papadums och tomat
  • Dansk fläskstek med gräddsås, stekt potatis, persilja, äpple och rödkål
  • Pizza: Mozzarella, tomatsås, grillad kyckling, soltorkad tomat och basilikapesto
Cafe Bryggan
  • Morot-cheddarbiff med stuvad spenat, kokt potatis, bakad palsternacka och solrosfrön
  • Pocherad sejfilé med dillmorötter, vitvinssås & kokt potatis
Eatery
  • Zucchinifritters med rostad paprikapotatis, rostad majssallad, vitlökskräm
  • Torsk med hummersås, potatispure, hyvlad sallad på gulmorot och fänkål
  • Dijonstekt fläskkarre med kålrotskräm, rödvinssky, rostad potatis med rotfrukter
Höjdpunkten
  • Kinamat
Ideon Edison
  • Morotspaj med solrosfröpesto, vitlöksbakad palsternacka & belugalinser
  • Edisons rökta fläskbog med löksås, persiljesväng potatis & lingon
  • Biff stroganoff med saltgurka, persilja & yoghurt
Kantin
  • Nattbakad fläsksida – rostad färskpotatis – ramslöksmajo – rostad brocooli – picklad fänkål – skysås – örter
Magnus Kitchen
  • PYTT BELLMAN MED STEKT ÄGG OCH RÖDBETOR.
  • Veckans alternativ: PULLED PORK I BRIOCHEBRÖD MED COLESLAW, BBQ-SAUCE, POTATISSALLAD OCH ROSTAD LÖK.
  • Veckans pasta: SPAGETTI MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.
  • Veckans gröna: SPANSK BÖNGRYTA MED AUBERGINE.
Medicon Village
  • Gul curry med blomkål & bönor, friterad tofu & koriandersallad
  • Stekt sill & potatispuré, brynt smör, rårörda lingon, rödlök & dill
  • Hoisinglacerat gris, jasminris, chilipicklad gurka & groddar
  • Bratwurst & färskpotatissallad, kumminmarinerad kål & senap

Onsdag

Bricks Eatery
  • Stekt ris med grönsaker, stekt ägg, asiatisk råkostsallad och sojamajonnäs
  • Asiatiska fishcakes med nudlar, limemajonnäs, picklad ingefära, rostad broccoli och vårlök
  • Bricks Pasta bolognese på nötfärs med tryffelkräm, italiensk hårdost och basilikamarinerade tomater
  • Pizza: Mozzarella, tomatsås, grillad kyckling, soltorkad tomat och basilikapesto
Cafe Bryggan
  • Vegetarisk gulasch med ris, gräddfil, syrad spetskål och rostade pumpakärnor
  • Curry på fläskbog med champinjoner, kokt ris, böngroddar och rostade jordnötter
Eatery
  • Pad thai med tofu, lime, jordnötter och koriander
  • Stekt sejfile med pepparrotssås, friterad kapris med rödbetor och örtpotatis
  • Krämig kyckling med citron och soltorkad tomat, tomatsallad med ruccola och tagliatelle
Höjdpunkten
  • Kinamat
Ideon Edison
  • Äggakaka med rökt morot, svamp, brynt smör & lingon
  • Krispig kyckling med ceasardressing, bränd kål, tomater & rostad potatis
  • Panerad schnitzel med limesyrad kål, sesam, tokatsusås & ris
Kantin
  • Nattbakad oxbringa – palsternacka & morotspuré – dragon & senapssås – grön sparris – rostad lök
Magnus Kitchen
  • PANERAD DIJON KRYDDAD KYCKLINGFILÈ MED STEKT POTATIS OCH GRÖNPEPPARSÅS.
  • Veckans alternativ: PULLED PORK I BRIOCHEBRÖD MED COLESLAW, BBQ-SAUCE, POTATISSALLAD OCH ROSTAD LÖK.
  • Veckans pasta: SPAGETTI MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.
  • Veckans gröna: SPANSK BÖNGRYTA MED AUBERGINE.
Medicon Village
  • Pasta med röd pesto, bakad tomat, fetaost & ruccola
  • Erik grillar Pluma, Salsa Verde, stekt majs & rostad potatis
  • Kung pao Chicken, selleri, broccoli, jordnötter & jasminris
  • Bratwurst & färskpotatissallad, kumminmarinerad kål & senap

Torsdag

Bricks Eatery
  • Tariks falafel med klyftpotatis, vitlökssås, fetaostsallad, oliver och gurka
  • Pannbiff med stekt lök, potatismos, gurka, timjansky och rädisa
  • Pizza: Mozzarella, tomatsås, grillad kyckling, soltorkad tomat och basilikapesto
Cafe Bryggan
  • Potatistortilla med caponata, rostad broccoli, smulad fårost och rucola
  • Stekt kycklingbröst med spetskål, äpplekompott, kokt potatis och dragonsås
Eatery
  • Veganska canneloni med het tomatsås, krispig tofu och picklad lök
  • Fröbakad koljafile med gräslökskräm, dressad fänkålssallad, dill och citron
  • Järpar med rostad paprika, vitlök, örtyoghurt, rostad potatis
Höjdpunkten
  • Kinamat
Ideon Edison
  • Halloumiburgare med rödlökschutney, vitlökscreme, brioche & rostad potatis
  • Fleskestegsburgare med brioche, rödkål, senapscreme & rostad potatis
  • Rimmad fisk med oliv, kapris & potatissallad, soltorkad tomatpesto & ruccola
Kantin
  • Oxtartar – tryffelmajo – rostad jordärtskocka – parmesan – picklad rödlök – rostad mandel – krasse
Magnus Kitchen
  • LASAGNE AL FORNO MED COLESLAW.
  • Veckans alternativ: PULLED PORK I BRIOCHEBRÖD MED COLESLAW, BBQ-SAUCE, POTATISSALLAD OCH ROSTAD LÖK.
  • Veckans pasta: SPAGETTI MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.
  • Veckans gröna: SPANSK BÖNGRYTA MED AUBERGINE.
Medicon Village
  • Broccoli & ädelostpaj, durrakorn, svartkål & rädisor
  • Persiljejärpar & gräddsås, pressgurka, lingon & färskpotatis
  • Kung pao Chicken, selleri, broccoli, jordnötter & jasminris
  • Iberico grissida, romescosås, vaxbönor & saltrostad potatis

Fredag

Bricks Eatery
  • Vegetarisk spenatlasagne med vitkålssallad, zucchini och ost
  • Grillad fläskkarré med “smashed potatoes” bearnaisesås, chimichurri och gröna bönor
  • Bricks Pasta bolognese på nötfärs med tryffelkräm, italiensk hårdost och basilikamarinerade tomater
Cafe Bryggan
  • Getostpolenta med rostade rödbetor, rucolacréme, valnötter & fänkålssallad
  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rostade rotfrukter & portersky
Eatery
  • Krämig risotto med champinjoner, grana padano och tomatsallad
  • Knallgul fiskgryta med saffran, räkor, dill och morotscrudite
  • Högrevsburgare "Tex Mex" med jalapenomajjo, nachos, syrad lök och tomatsalsa
Höjdpunkten
  • Kinamat
Ideon Edison
  • Panerad blomkålskrokett med sötsyrlig vinaigrette, cashew & gurksallad
  • Färsbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis & röda vinbär
  • Friterad kyckling med kimchimajo, pakchoi, ris & koriander
Kantin
  • Nattbakade shortribs – soltorkad tomat majjo – rostad kål – kokt färskpotatis – rödvinssky – picklad morot
Magnus Kitchen
  • KOMMER INOM KORT
  • Veckans alternativ: PULLED PORK I BRIOCHEBRÖD MED COLESLAW, BBQ-SAUCE, POTATISSALLAD OCH ROSTAD LÖK.
  • Veckans pasta: SPAGETTI MED KÖTTFÄRSSÅS OCH PARMESAN.
  • Veckans gröna: SPANSK BÖNGRYTA MED AUBERGINE.
Medicon Village
  • Majskrocketter & barbecuesås, coleslaw, rostad potatis & svart bönsallad
  • Caesarsallad, kyckling, bacon, romansallad, parmesan & krutonger
  • Yakisoba på nötfärs, vitkål, morot, picklad ingefära & sjögräs
  • Iberico grissida, romescosås, vaxbönor & saltrostad potatis