Bricks Eatery | - Bricks pasta carbonara med varmrökt sidfläsk, grädde, lagrad ost och svartpeppar
- Filodegsknyte med fetaost och linser, grönsallad, tzatziki, gurka och stekt ris
|
Cafe Bryggan | - Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon, skirat smör och persilja
- Sötpotatiskroketter med matvetesallad, rostad broccoli, tomatrelish, citron och koriander
|
Eatery | - Pasta med röd pesto och knaperstekt tempeh, semitorkad tomat, ruccola
- Knallgul fiskgryta med saffran, räkor, dill och fänkålscrudite
- Yakinikubowle på fläskkarre med sojabönor, mango, vårlök, misomajo, koriander
|
Höjdpunkten | |
Ideon Edison | - Sticky cauliflower med hoisin, sesam, ris & böngroddar
- Grillad karre med blomkål, ramslöksmajo & klyftpotatis
- Bakad fisk med “bouillabaisse”, aioli, krutonger & kokt potatis
|
Kantin | - Högrev – romesco – tomat – couscous – fatoush – persilja
|
Kryddhyllan | |
Magnus Kitchen | - Kalvfärsbiff med smörstekt potatis, gräddsås, dillpressgurka och lingon.
- Veckans: Pulled pork i briochebröd med stekt potatis, BBQ-sauce, coleslaw och rostad lök.
|
Medicon Village | - Shakshuka, ris & örter
- Lammfärsbiff, rostade rotfrukter, örtyoghurt & rosmarinstekt potatis
- Tonkatsu, jasminris, krämig kål & tonkatsusås
- Marockansk köttgryta, couscous, granatäpple, mynta & yoghurt
|